Wees gul met je gebruikte spul

Via Inzameldoelen.nl makkelijk een nieuwe bestemming voor oude spullen 

Je hebt spullen over, maar je weet niet waar je ermee naartoe moet. De één kiest voor nodeloos bewaren, de ander zet ze toch maar bij het vuil. Voor wie wil dat zijn oude spullen goed terechtkomen bestaat sinds een jaar de website Inzameldoelen.nl met inzameladressen door heel Nederland. Via de website krijgen oude spullen snel en eenvoudig een tweede leven. 

Wie weet dat een ander blij is met zijn oude spullen doet er makkelijker afstand van. Dat is het idee achter de website Inzameldoelen.nl van de Maarssense Personal Organizer Ingeborg Koot. De website maakt in een handomdraai inzichtelijk waar mensen terecht kunnen met hun overtollige huisraad, kleding, speelgoed en andere spullen die hun kasten doen uitpuilen.

Inzameldoelen.nl wordt zo een niet-commerciële marktplaats voor het doorgeven van spullen. De website is daarmee een schot in de roos voor duurzaam Nederland en voor mensen die goed willen doen voor een ander die het minder heeft. Sinds de start in het najaar van 2013 geven inzamelaars uit alle windstreken aan graag een plekje op de site te willen. Ook veel speelgoed- en kledingbanken melden zich aan. Maar er valt ook te denken aan dagopvang locaties die graag oude wol gebruiken voor handvaardigheidsprojecten die ze vervolgens voor een goed doel weer verkopen.

Kent u nog organisaties die volgens u ook op de website thuis horen? Geef die dan door aan Ingeborg Koot via info@ikorganiseer.nl.