Persberichten

Wees gul met je gebruikte spul

8 augustus 2014 19:57u

Via Inzameldoelen.nl makkelijk een nieuwe bestemming voor oude spullen 

Je hebt spullen over, maar je weet niet waar je ermee naartoe moet. De één kiest voor nodeloos bewaren, de ander zet ze toch maar bij het vuil. Voor wie wil dat zijn oude spullen goed terechtkomen bestaat sinds een jaar de website Inzameldoelen.nl met inzameladressen door heel Nederland. Via de website krijgen oude spullen snel en eenvoudig een tweede leven.  lees verder »

KLEDINGBANK OOK OPEN VOOR DEELNEMERS VOEDSELBANK UIT MAARSSEN

9 mei 2014 23:39u

Na de succesvolle start vorige maand van de kledingbank in Breukelen voor de deelnemers aan de Voedselbank uit Breukelen en Loenen, gaat de bank nu ook open voor de deelnemers uit Maarssen.

Op donderdag 15 mei a.s. is er weer een kledinginzameling tussen 9 en 11 uur en op vrijdag 16 mei a.s. vindt de kledinguitgifte plaats. Van 10 tot 12 uur zijn de deelnemers uit Maarssen van harte welkom en van 12 tot 14 uur de deelnemers uit Breukelen en Loenen.
lees verder »

SUCCESVOLLE START KLEDINGBANK BREUKELEN

29 april 2014 12:56u

Inbreng Exact een maand geleden ging de oproep voor kledinginzameling uit en inmiddels is de eerste kledinguitgifte van Kledingbank Breukelen achter de rug. We wisten dat de timing aan het begin van een nieuw seizoen goed was en dat er sprake is van een kledingoverschot, maar dat er zoveel kleding binnen zou komen in het Bonifatiushuis, daar hadden we eerlijk gezegd niet op gerekend. Zowel kerkgangers als mensen van buiten kwamen op zondag 13 april zakken kleding brengen en de crècheruimte stroomde helemaal vol. lees verder »

« Pagina 1, 2, 3 »