Nieuwe collectie bij de Kledingbank

Na een welverdiende zomerstop, gaat Kledingbank Stichtse Vecht vrijdag 21 september weer met frisse energie en een geheel vernieuwde garderobe van start in het Heijcop in Breukelen.

Vanaf 10 uur zijn de deelnemers van de Voedselbank Stichtse Vecht en de U-Pashouders uit de gemeente van harte welkom. Zij ontvangen de eerste twee artikelen gratis op vertoon van hun deelnemersbrief of pas. Na het winkelen is er tot 12 uur voor hen gelegenheid gezellig met elkaar een gratis kopje koffie/thee te drinken in het restaurant van de Driestroom.

Van 12.00 tot 14.00 uur is de Kledingbank geopend voor alle inwoners uit Stichtse Vecht. Een mooie kans om een fraai kledingstuk of een leuk paar schoenen voor een laag prijsje aan te schaffen. En u bent nog duurzaam bezig ook! De opbrengst komt geheel ten goede aan de vaste bezoekers.

Naast de verkoop zamelt de Kledingbank maandelijks nieuwe spullen in. Tussen 9 en 11 uur kunt u tweedehands kleding, schoeisel, handdoeken en beddengoed afgeven aan de vrijwilligers bij de entree. We kunnen overigens nog best een paar extra handjes gebruiken!

Kledingbank Stichtse Vecht vindt u iedere derde vrijdag van de maand in zaal  ’t Trefpunt op de eerste verdieping van flat ‘t Heijcop,  naast De Aa 50 te Breukelen. Van harte welkom!

Heycop