Kledingbank zamelt speelgoed in voor 5 december

Het is hartverwarmend hoeveel mooie kleding iedere maand binnengebracht wordt in het Bonifatiushuis te Breukelen voor de deelnemers aan de Voedselbank Stichtse Vecht. En het kan niet op, want de organisatie krijgt regelmatig de vraag of er ook speelgoed ingeleverd kan worden. Speciaal voor 5 december houdt Kledingbank Breukelen daarom deze maand een speelgoedbank, onder dezelfde voorwaarden als de kledingbank. 

Op donderdag 20 november a.s. kunt u tussen 9 en 11 uur naast uw winterkleding ook uw overtollig speelgoed kwijt in het Bonifatiushuis aan het Kerkplein 18 te Breukelen,  achter de Wereldwinkel en naast de Pieterskerk. U wordt vriendelijk verzocht zowel het speelgoed als de kleding gesorteerd, schoon en heel aan te leveren. NB Verwassen en versleten kleding graag zelf deponeren in de bekende textielcontainers, want alles kan worden hergebruikt!

Mocht er na de uitgifte op vrijdagmiddag speelgoed over blijven, dan komt dit zowel ten goede aan de Speelotheek te Breukelen als aan de garageverkoop van de H. Johannes de Doperkerk aan de Straatweg. Natuurlijk ontvangt de kledingbank van deze organisaties hiervoor weer een mooie tegenprestatie. Bij de garageverkoop tegenover het benzinestation kunt u overigens zelf ook iedere vrijdag en zaterdag terecht voor tweedehands artikelen.

De kledingbank is er iedere derde donderdag (kledinginzameling) en iedere derde vrijdag (kledinguitgifte) in de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus. De organisatie bestaat dankzij de hulp van vele vrijwilligers en sponsors.

1 reactie op “Kledingbank zamelt speelgoed in voor 5 december

  1. Ik heb 4 zakken vol met speelgoed en beren voor de speelgoed bank.
    helaas ben ik morgen niet in de gelegenheid om ze te brengen omdat ik werk.
    is het mogelijk om de zakken vandaag te brengen. Of dat ze anders worden opgehaald.
    Graag hoor ik van u wat u uitkomt.
    gr bianca van schaik

Reacties zijn gesloten.