Kledingbank past uitgiftetijden aan en zoekt versterking

Op donderdag 15 oktober a.s. zamelt Kledingbank Breukelen van 9 tot 11 uur in het Bonifatiushuis (Kerkplein 18) overtollige winterkleding en schoeisel in. De kleding dient schoon en heel te zijn en bij voorkeur gesorteerd naar dames- , heren- of kinderkleding.

Op vrijdag 16 oktober a.s. zijn zowel de deelnemers van de Voedselbank Stichtse Vecht als alle U-Pashouders uit de gemeente van harte welkom om kleding uit te zoeken op de bovenverdieping van het gebouw. De openingstijden zijn vanaf 1 oktober aangepast, de uitgifte vindt nu alleen nog plaats op vrijdag tussen 10 en 14 uur. Alle klanten ontvangen de eerste twee stuks gratis en daarna wordt een klein bedrag per kledingstuk berekend.

Voor het organiseren van de Kledingbank is iedere maand  een grote groep vrijwilligers actief en versterking is gewenst. De werkzaamheden bestaan uit het sorteren en verkopen van de ingebrachte kleding, het inrichten en uitruimen van de winkel en het transporteren van de restanten kleding naar de opslagruimte.

Mocht u interesse hebben voor dit mooie werk, dan kunt u contact opnemen met coördinator Bertine Oosthoek via de website www.kledingbankbreukelen.nl of de gelijknamige Facebookpagina.