KLEDINGBANK OOK OPEN VOOR DEELNEMERS VOEDSELBANK UIT MAARSSEN

Na de succesvolle start vorige maand van de kledingbank in Breukelen voor de deelnemers aan de Voedselbank uit Breukelen en Loenen, gaat de bank nu ook open voor de deelnemers uit Maarssen.

Op donderdag 15 mei a.s. is er weer een kledinginzameling tussen 9 en 11 uur en op vrijdag 16 mei a.s. vindt de kledinguitgifte plaats. Van 10 tot 12 uur zijn de deelnemers uit Maarssen van harte welkom en van 12 tot 14 uur de deelnemers uit Breukelen en Loenen.

De kledingbank vindt u in het Bonifatiushuis aan het Kerkplein 18 te Breukelen, tegenover de Kerkbrink (met de markt) en naast de Pieterskerk.

U wordt vriendelijk verzocht de kleding gesorteerd, schoon en heel aan te leveren. Verwassen en versleten kleding graag zelf deponeren in de bekende textielcontainers, want alles kan worden hergebruikt!

De eerste twee kledingstukken zijn gratis voor de deelnemers, voor het overige vragen we een klein bedrag. Kinderkleding kost 0,50 eurocent per stuk. De kleding voor volwassenen (shirts, broeken, jurken, rokken, truien) kost 1 euro per stuk. Voor kostuums en jassen rekenen we 2 euro per stuk. De opbrengst komt weer ten goede aan de Kledingbank en hiermee wordt onder andere nieuw ondergoed aangeschaft.

De kledingbank is er voortaan iedere derde donderdag (kledinginzameling) en iedere derde vrijdag (kledinguitgifte) in de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus.

Zie ook: www.kledingbankbreukelen.nl en www.facebook.com/kledingbankbreukelen