KLEDINGBANK ONTVANGT KINDERSLOFFEN EN DE ANBI-STATUS

A.s. vrijdag 17 februari is de volgende editie van Kledingbank Stichtse Vecht. De Kledingbank vindt u in ’t Trefpunt, op de eerste verdieping van het Heijcop, naast De  Aa 50 in Breukelen. Tussen 10 en 12.30 uur is de winkel exclusief open voor de  deelnemers van de Voedselbank en de houders van een U-Pas. Zij ontvangen altijd de eerste twee artikelen gratis en dankzij een donatie van schoenenwinkel Lagemaat uit Breukelen kunnen zij deze keer ook nieuwe kindersloffen uitzoeken.

Iedere derde vrijdag van de maand maakt Kledingbank Stichtse Vecht veel mensen blij met de mooie spullen, die tussen 9 en 11 uur voor de ingang van het appartementencomplex worden ingeleverd. Het assortiment in de winkel is uitgebreid, naast kleding worden ook schoenen, accessoires, bad- en beddengoed aangeboden. Dankzij het grote aanbod heeft de winkel tegenwoordig tevens een algemene verkoop van 12.30 tot 14.30 uur, hier is iedereen van harte welkom!

Inmiddels is de Kledingbank Stichtse Vecht van een spontaan initiatief uitgegroeid tot een professionele stichting. Bestuur en stuurgroep zijn dan ook erg blij met de onlangs verworven ANBI-status. Dit kenmerk voor goede doelen biedt zowel de stichting als de donateurs belastingvoordeel. Op de pagina ANBI treft u nadere informatie aan.