KLEDINGBANK NU OOK OPEN VOOR U-PASHOUDERS

Er komt iedere derde donderdag van de maand zoveel kleding binnen in het Bonifatiushuis te Breukelen, dat de initiatiefgroep van de Kledingbank besloten heeft voortaan ook kleding beschikbaar te stellen aan de houders van de U-pas. Met name voor gezinnen met kinderen is kleding een zware kostenpost en kan een bezoek aan de kledingbank een uitkomst zijn.

De eerstvolgende Kledingbank vindt plaats op donderdag 19 en vrijdag 20 februari a.s.. Op donderdag kunt u uw kleding inbrengen tussen 9 en 11 uur, liefst schoon en gesorteerd. Een grote groep vrijwilligers richt vervolgens op de eerste verdieping de winkel in. Op vrijdag is dan de kledinguitgifte voor de deelnemers van de Voedselbank Stichtse Vecht, tussen 10 en 14 uur.

Speciaal voor de U-pashouders in de gemeente Stichtse Vecht is de Kledingbank open op donderdag 19 februari van 14 tot 15 uur en op vrijdag 20 februari van 9 tot 10 uur. Op vertoon van de pas kan tegen een klein bedrag kleding, schoenen en accessoires worden gekocht voor  zowel dames, heren als kinderen.

De kledingbank vindt u in het Bonifatiushuis aan het Kerkplein 18 te Breukelen, tegenover de Kerkbrink, achter de Wereldwinkel en naast de Pieterskerk.