KLEDINGBANK BREUKELEN ‘S MIDDAGS OPEN VOOR ALLE INWONERS

Op vrijdag 16 september a.s. start Kledingbank Breukelen weer op na een welverdiende zomerstop. Tussen 9 en 11 uur nemen de vrijwilligers graag uw herfstkleding, schoenen, handdoeken en/of beddengoed (mits schoon en heel) in ontvangst bij de ingang van het Heijcop, De Aa 30 te Breukelen.

De verkoop voor de deelnemers van de Voedselbank Stichtse Vecht en de houders van een U-Pas start om 10 uur in zaal ‘het Trefpunt’ van Welzijn Stichtse Vecht op de eerste etage. Op vertoon van de deelnamebrief of de pas ontvangen zij de eerste twee artikelen gratis.

Van 12.30 tot 15.00 uur gaat de winkel ook open voor alle overige inwoners uit de gemeente, die deze spullen goed kunnen gebruiken. Zij moeten hiervoor wel een klein bedrag afrekenen per artikel.

Met deze uitbreiding hoopt de kledingbank nog meer mensen te kunnen helpen, minder kleding over te houden en het voor de vrijwilligers gezellig druk te houden.

Mocht het u leuk lijken om een keertje mee te komen helpen, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of via onze Facebook.