Broklede zamelt voedsel en kleding in

Het is al een echte traditie geworden op scholengemeenschap Broklede in Breukelen. In de maand december nemen de leerlingen houdbare producten mee naar school voor de Voedselbank Stichtse Vecht en dit jaar zamelt de school ook artikelen in voor de Kledingbank! Op vrijdagochtend 16 december zullen de leerlingen zelf de ingezamelde kledingstukken naar de overkant brengen in het Heijcop.

Kledingbank Stichtse Vecht is erg blij met dit mooie initiatief en heeft de school gevraagd om met name warme kinderkleding in de maten vanaf 140/146, want daar is op het moment het meeste behoefte aan. Ook pyjama’s, sportschoenen en joggingbroeken zijn overigens altijd welkom.

De kersteditie van de Kledingbank is op vrijdag 16 december, de derde vrijdag van de maand. Tussen 9 en 11 uur is de inzameling van kleding, schoeisel en beddengoed bij de ingang van het Heijcop, naast De Aa 50 te Breukelen. Vanaf 10 uur is de winkel in zaal ’t Trefpunt op de eerste verdieping open voor de deelnemers van de Voedselbank Stichtse Vecht en de U-Pashouders uit de gemeente. Zij ontvangen de eerste twee artikelen gratis op vertoon van hun deelnemersbrief of pas. Van 12.30 tot drie uur is de Kledingbank geopend voor alle inwoners uit Stichtse Vecht. U bent van harte welkom om een mooi kledingstuk voor een laag prijsje uit te komen zoeken!