ALGEMENE UITVERKOOP KLEDINGBANK

Op vrijdag 30 januari a.s. houdt de Kledingbank Breukelen van 10 tot 12 uur een algemene uitverkoop in het Atrium van de Driestroom, adres: de Aa 50.

Iedere maand komt er veel kleding binnen in het Bonifatiushuis en worden deelnemers van de Voedselbank Stichtse Vecht blij gemaakt met mooie aanwinsten voor hun garderobe. Maar inmiddels is de opslagruimte in het Heycop vol en is het tijd voor een uitverkoop.

Het aanbod van deze algemene kledinguitverkoop bestaat uit winterkleding voor dames, heren en kinderen. Ook voor schoenen, shawls, tassen en accessoires kunt u tegen een schappelijk prijsje terecht.

De opbrengst komt natuurlijk weer ten goede aan de Kledingbank Breukelen en hiermee wordt onder andere nieuw ondergoed aangeschaft, maar ook enkele kledingrekken en zijn aan vervanging toe.

De kledingbank vindt maandelijks plaats in Breukelen, met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus. Iedere derde donderdag van de maand kunt u uw kleding brengen tussen 9 en 11 uur. De kledingbank vindt u in het Bonifatiushuis aan het Kerkplein 18 te Breukelen, tegenover de Kerkbrink, achter de Wereldwinkel en naast de Pieterskerk.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website en Facebookpagina: www.kledingbankbreukelen.nl en www.facebook.com/kledingbankbreukelen