20 januari uitverkoop winterkleding bij de Kledingbank

Op vrijdag 20 januari a.s. houdt Kledingbank Stichtse Vecht een grote uitverkoop van winterkleding in ’t Trefpunt op de eerste verdieping van het Heijcop. Van 10.00 tot 12.30 uur mogen de deelnemers van de Voedselbank en de U-Pashouders uit de gemeente hun slag slaan. En tussen 12.30 en 15.00 uur zijn alle inwoners van harte welkom om kleding uit te zoeken voor een prikkie!

Voor slechts 1 euro per stuk gaat de winterkleding voor volwassenen over de toonbank en de kinderkleding kost deze keer slechts 0,50 per stuk. Alleen voor dikke winterjassen, leder en galakleding gelden iets hogere prijzen. Op vertoon van een deelnemersbrief van de Voedselbank of U-Pas hoeven de eerste twee artikelen zelfs helemaal niet te worden afgerekend.

Iedere derde vrijdag van de maand maakt Kledingbank Stichtse Vecht veel mensen blij met de mooie spullen, die tussen 9 en 11 uur worden ingeleverd. Het assortiment in de winkel is uitgebreid, naast kleding worden ook schoenen, accessoires, bad- en beddengoed aangeboden. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt voor de inrichting van de winkel en voor de inname, het sorteren, en de uitgifte/verkoop van de kleding.

De kledingbank vindt plaats in een zaal van Welzijn Stichtse Vecht in het appartementencomplex ‘t Heijcop, naast De Aa 50 te Breukelen.