19 januari uitverkoop winterkleding bij de Kledingbank

Op vrijdag 19 januari a.s. houdt Kledingbank Stichtse Vecht een grote uitverkoop van winterkleding in het atrium van de Driestroom, De Aa 50 te Breukelen. Van 10.00 tot 12.30 uur mogen de deelnemers van de Voedselbank en de U-Pashouders uit de gemeente hun slag slaan. Tussen 12.30 en 14.00 uur zijn alle inwoners van harte welkom om kleding uit te zoeken voor een prikkie!

Op winterkleding voor dames, heren en kinderen geldt deze keer een korting van 50%. Op vertoon van een deelnemersbrief van de Voedselbank of U-Pas hoeven de eerste twee artikelen zelfs helemaal niet te worden afgerekend.

Kledingbank Stichtse Vecht maakt veel mensen blij met de mooie spullen, die op iedere derde vrijdag van de maand tussen 9 en 11 uur worden ingeleverd voor de ingang van het appartementencomplex ’t Heijcop, naast De Aa 50.

Het assortiment in de winkel is uitgebreid, naast kleding worden ook schoenen, accessoires, linnen- en beddengoed aangeboden. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt voor de inrichting van de winkel en voor de inname, het sorteren, en de uitgifte/verkoop van de kleding.

Meer informatie vindt u op deze website of op onze Facebookpagina.