18 januari uitverkoop winterkleding bij de Kledingbank

Op vrijdag 18 januari a.s. houdt Kledingbank Stichtse Vecht traditiegetrouw een grote uitverkoop van winterkleding in het atrium van de Driestroom, De Aa 50 te Breukelen. Van 10.00 tot 14.00 uur zijn alle inwoners van harte welkom om kleding uit te zoeken voor een prikkie!

Voor de vaste klanten, namelijk de deelnemers van de Voedselbank en de U-Pashouders uit de gemeente, zijn de eerste twee artikelen zelfs gratis. Bovendien ontvangen zij een gratis kopje koffie in de lounge van restaurant ‘De Meander’.

Kledingbank Stichtse Vecht maakt iedere maand veel mensen blij met de mooie spullen, die op de derde vrijdag van de maand tussen 9 en 11 uur worden ingeleverd voor de ingang van het appartementencomplex ’t Heijcop, naast De Aa 50. Het assortiment in de winkel is uitgebreid, naast kleding worden ook schoenen, accessoires, linnen- en beddengoed aangeboden.

Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt voor de inrichting van de winkel en voor de inname, het sorteren, en de uitgifte/verkoop van de kleding. Extra helpende handen zijn altijd welkom.