15 JUNI UITVERKOOP ZOMERKLEDING BIJ DE KLEDINGBANK

Op vrijdag 15 juni a.s. houdt Kledingbank Stichtse Vecht van 10 tot 14 uur een grote uitverkoop van zomerkleding in het atrium van de Driestroom, De Aa 50 te Breukelen. Een mooie kans voor alle inwoners om kleding uit te zoeken voor slechts een paar euro. Voor zowel  dames- , heren- als kinderkleding geldt deze keer een korting van maar liefst 50%. NB er kan alleen contant worden afgerekend, het liefst met muntgeld.

Tussen 10.00 en 12.00 uur ontvangen de deelnemers van de Voedselbank en de U-Pashouders bij de kassa van de Kledingbank een waardebon voor gratis koffie/thee/limonade in de loungehoek van restaurant De Meander. En natuurlijk zijn ook deze keer voor hen de eerste twee kledingstukken gratis.

Kledingbank Stichtse Vecht kan veel mensen blij maken met mooie spullen, die iedere derde vrijdag van de maand tussen 9 en 11 uur worden ingeleverd voor de ingang van het appartementencomplex ’t Heijcop, naast De Aa 50.

Het assortiment in de winkel is groot, naast kleding worden schoenen, accessoires, linnen- en beddengoed aangeboden. Deze keer is ook zwemkleding van harte welkom!

Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt voor de inrichting van de winkel en voor de inname, het sorteren, en de uitgifte/verkoop van de kleding. Extra handen zijn altijd welkom.

Na de uitverkoop is er een zomerstop, de overgebleven kleding wordt door de stichting Makom ma Wouri verscheept naar een weeshuis in Kameroen.